KVALITEETNE DISAINMÖÖBEL

Search
Close this search box.

Vaip Ganga 240×170 Elevandiluu valge

320.00

Ganga on käsitsi kootud luksuslik vaip elevandiluu valges toonis! Vaip on kootud jämedast villasest lõngast, mis oma jämeda struktuuri ja paksusega muudab vaiba jala all pehmeks ja mugavaks. Valmistatud 80% villast ja 20% puuvillast (vaiba alt). Siit saate ristkülikukujulise sisekujunduse elemendi, mis muudab ruumi ekstra kauniks ning annab Teie koju hubase ja isikupärase tunde. Villavaiba omadused muudavad selle paigutamise hõlpsaks enamikesse ruumidesse, kuna materjal on tugev ja vastupidav. Järgige meie hooldusnõuandeid ja teil on püsiv vaip, mis kestab kaua.

 

Hooldusnõuanded:

Vill on looduslik materjal, mis on nii vastupidav kui ka mustust hülgav. Esimestel nädalatel eraldub vaibast tavaliselt tootmisest üleliigseks muutunud villakiudusid.

Vaibale tekkinud plekid tuleks koheselt eemaldada, kasutage selleks paberrätikuid või puhast lappi. Kui plekk on vaibasse juba imendunud, võib plekkide eemaldamiseks kasutada ka leiget vett ja lappi. Kui ei piisa ainult leigest veest, siis võib lisada ka väikese koguse õrnatoimelist pesuvahendit.

Soovitavalt vähemalt kord nädalas tuleks villast vaipa tolmuimejaga puhastada, et mustus vaibale ei jääks ning et nii liiv, kruus kui ka muu sarnane mustus ei aitaks kaasa materjali kulumisele.

Mõõtmed 243 × 171 cm
Värv

Elevandiluu valge

Üldine paksus

1 cm

Shopping Cart